Uw website

OP MAAT GEMAAKT

Al onze website-ontwerpen zijn op maat gemaakt, gericht op het bieden van de beste gebruikerservaring voor elk van de doelgroepen van onze klanten. Onze websites zijn responsief, SEO-vriendelijk, mobielvriendelijk en geoptimaliseerd voor digitale advertentiecampagnes om een ​​hoge conversieratio te garanderen.

WEBSITE ONTWERP EN ONTWIKKELING

Op zoek naar een zakelijk slimme website? WebScreen helpt u online te gaan met een complete functionele en responsieve website.Voor kleine en grote bedrijven. 

We werken samen met onze klanten om op maat gemaakte digitale strategieën te creëren die ervoor zorgen dat ze hun doelen bereiken.

Onze webdesigndiensten bevatten alle elementen die nodig zijn om een professionele WordPress-website te maken die u zelf kunt bewerken.

Wij bouwen uw websites op basis van uw wensen.

Digitale oplossingen op maat met een strategische aanpak

WordPress Onderhoudspakketten

WordPress is een geweldig contentmanagementsysteem waarmee u als website-eigenaar uw website kunt uitbreiden tot een krachtige en professionele online marketingtool.

WordPress moet echter wel worden onderhouden en gecontroleerd.

We bieden WordPress-onderhoudspakketten om WordPress onderhouden en geoptimaliseerd te houden om ervoor te zorgen dat de websitesnelheid en -prestaties optimaal zijn voor uw bezoekers en Google.

E-COMMERCE EN ONLINE WINKELS

Onze zakelijke oplossingen voor e-commerce en online winkels zijn op maat gemaakt om te passen bij de unieke identiteit van elk bedrijf.

Ze zitten boordevol functies met alles wat je nodig hebt om producten online te verkopen met een eenvoudig maar functioneel ontwerp en de kracht van WooCommerce.

Of u nu digitale producten zoals video’s of afbeeldingen verkoopt, of fysieke producten verkoopt, van schoenen tot shirts, wij hebben de e-commerce-oplossing die u online nodig heeft voor uw bedrijf.

ONLINEMARKETING EN SEO

Wilt u uw website op de eerste pagina van Google?  Meer dan 80% van alle online zoekopdrachten en webinteracties worden uitgevoerd op grote zoekmachines zoals Google.

Mensen zijn nu op zoek naar uw dienst of product. We hebben SEO-pakketten ontworpen voor kleine en grote bedrijven.

Dus of het nu een website is die al gebouwd is of een website die door ons is gebouwd, wij kunnen van uw website of online winkel een leadgeneratiemachine maken.

Certificaat van deelname

Twee maand gratis terugkijken

ZAKELIJKE BRANDING

Elk bedrijf heeft slimme, moderne en verbluffende bedrijfsbranding nodig. We gebruiken ultramodern grafisch ontwerp om logo’s, visitekaartjes, briefpapier, brochures en zowat elke andere vorm van bedrijfsbranding te produceren.

Gebruik onderzochte ontwerpen die kleurthema’s en contrasten weerspiegelen die uw bedrijf tot leven brengen. Deze ontwerpen kunnen worden verwerkt in een website, sociale media, autostickers en meer.

We hebben de kracht van technologie binnen handbereik door middel van zakelijk ontwerp.

 

Webdesign & ontwikkeling

WordPress-ondersteuning nodig?

Ben je er gefrustreerd over en wil je gewoon wat hulp?

We bieden WordPress-hulp en -ondersteuning voor WordPress-websites.

Onze WordPress-onderhoudspakketten omvatten het updaten van de software, het houden van back-ups van de website en database, het optimaliseren van afbeeldingen voor een hoge laadsnelheid, het ervoor zorgen dat de snelheid van uw website optimaal is, het bijwerken van plug-ins (apps), het verwijderen van oude plug-ins die uw site kunnen vertragen , thema’s bijwerken, beveiliging bewaken en uw website herstellen als deze ooit is gehackt.